Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
Energieadvies zonnepanelen
13 juni 2024

Energieadvies: Wat wordt er besproken?

Als klant weet u niet wat u moet verwachten en zult u waarschijnlijk denken dat u al alles weet over energie. Wij adviseren u toch om een energieadvies gesprek in te plannen. Bij Energy Shift kunt u zelfs een gratis energieadvies gesprek inplannen!

Energieadvies zonnepanelen

Veel bedrijven in duurzame energiebranche, bieden energieadvies aan. Als klant zult u wellicht denken: waarom heb ik energieadvies nodig? En wat wordt er allemaal besproken in zo’n gesprek? Als klant weet u niet wat u moet verwachten en zult u waarschijnlijk denken dat u al alles weet over energie. Wij adviseren u toch om een energieadvies gesprek in te plannen. Bij Energy Shift kunt u zelfs een gratis energieadvies gesprek inplannen!

Besproken punten tijdens energieadvies

Tijdens een energieadvies gesprek worden diverse punten besproken op basis van uw behoeften en energieprobleem. Tegen welk energie- en stroomprobleem loopt u aan, en wat wilt u als oplossing? Er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf door middel van uw verbruik, dakoppervlak en de opbrengst. De volgende punten worden wellicht besproken:

 • De verlaging van uw energiekosten door uw investering;
 • Wet- en regelgeving;
 • Subsidies en financiering;
 • Nieuwste technologieën voor duurzame energie;
 • Aanbevolen producten;
 • Planning en installatie;
 • De missie en visie van het bedrijf;
 • Uw stroomprobleem en wensen;
 • Oplossingen en voorstel van het bedrijf;
 • Schatting van de mogelijke investering die er gedaan moet worden.

Wilt u meer weten over de energiebranche? Lees dan ons artikel: Zelf energie opwekken: hoe doet u dat?

Energieadvies: de voordelen

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het inplannen van een energieadvies gesprek voor zakelijke gebruikers. Bekijk alle voordelen hieronder:

 1. Deskundig advies: onze accountmanagers, gespecialiseerd in de energiemarkt, zullen u voorzien van de beste informatie, advies en actualiteiten over duurzame energie.
 2. Direct vragen stellen: omdat het adviesgesprek fysiek plaatsvindt, heeft u de kans om direct vragen te stellen. Tijdens een e-mailverkeer zult u langer moeten wachten op antwoord en telefonisch contact kan soms ook niet efficiënt zijn. U kunt een lijstje maken met vragen die u zou willen bespreken tijdens het gesprek.
 3. Geschatte berekening: accountmanagers kunnen vaak een geschatte berekening maken van de investering die u zult moeten doen op basis van uw energiebehoefte, aansluiting en verbruik.
 4. Offerte: na uw gesprek met de accountmanager zal er zo snel mogelijk een offerte worden opgesteld op basis van uw wensen en specificaties. Zo kunt u meteen schakelen en weet u waar u aan toe bent.
 5. Besparingskansen: energieadviseurs kunnen u voorzien van specifieke maatregelen die direct tot besparingen leiden, zoals het optimaliseren van verwarmings- en koelsystemen.
 6. Wet- en regelgeving: energieadviseurs helpen u als bedrijf te voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van duurzame energie. U moet voldoen aan een aantal regels voordat u kunt investeren in duurzame energie.
 7. Subsidies: energieadviseurs kunnen u adviseren over de subsidies en financiële voordelen die voor u mogelijk zijn als bedrijf. Energy Shift regelt voor u uw subsidie, dus u hoeft dit niet zelf te regelen!

Wilt u meer weten over subsidies? Lees dan ons artikel: Subsidies zonnepanelen zakelijk.

Energieadvies door heel Nederland

Energy Shift biedt energieadvies door heel Nederland voor zakelijke gebruikers. Of u nu in Groningen, Drenthe of Brabant gevestigd bent, wij staan bij u op de stoep. Zo is energieadvies Limburg ook zeker mogelijk bij interesse in zonnepanelen en energieopslag. Onze ervaren accountmanagers staan voor u klaar om u te informeren en te adviseren op basis van uw stroomproblemen als bedrijf. De mogelijkheden worden besproken, en er wordt gekeken naar overige financiële voordelen vanuit de overheid.

Aan het verduurzamen van uw bedrijf zitten meerdere voordelen verbonden. Naast dat u uw eigen energie opwekt en verbruikt, geeft het uw bedrijf ook een goed imago. Meer voordelen weten? Lees dan ons artikel: De 10 voordelen van zonnepanelen met een accu.

Gratis energieadvies gesprek inplannen!

Wilt u na het lezen ook energieadvies voor uw bedrijf? Bij Energy Shift kunt u een gratis adviesgesprek inplannen als u wilt weten hoe groot de investering is en welk rendement daarbij hoort. Wij zoeken dit graag voor u uit en begeleiden u tijdens het gehele proces. Subsidieaanvragen nemen wij ook graag voor u uit handen. U ontvangt gratis advies en daarbij een vrijblijvende offerte.

Plan een gratis adviesgesprek in, of neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u nog geen gratis adviesgesprek inplannen, maar eerst zelf berekeningen maken? Maak dan gebruik van onze gratis zonnepanelen-calculator en gratis accu-calculator.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image