Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
4 april 2024

Energy Shift biedt nu twee calculators aan!

Zoals velen wellicht weten, bood Energy Shift al een enige tijd een online zonnepanelen-calculator aan op de website. Aangezien wij ons nu ook vooral focussen op energieopslagsystemen, hebben wij hier ook een calculator voor ontworpen: de accu-calculator.

Zoals velen wellicht weten, bood Energy Shift al een enige tijd een online zonnepanelen-calculator aan op de website. Veel bezoekers van de website hebben hier gebruik van gemaakt en het goed ontvangen. Ook voor ons is dit een handig hulpmiddel om u zo sneller te kunnen helpen. Aangezien wij ons nu ook vooral focussen op energieopslagsystemen, hebben wij hier ook een calculator voor ontworpen: de accu-calculator.

Zonnepanelen-calculator

Met onze online zonnepanelen-calculator berekent u snel en eenvoudig hoeveel zonnepanelen interessant zijn in uw situatie. Deze calculator werkt alleen voor zakelijke gebruikers, met zowel een klein- als een grootverbruikersaansluiting (zoals agrarische en MKB-bedrijven). De online zonnepanelen-calculator is gratis te gebruiken.

De uitkomst van de zonnepanelen-calculator vertelt u:

Bij kleinverbruikers:

  • Hoeveel zonnepanelen u nodig hebt om uw jaarverbruik op te wekken;
  • Hoeveel energie u daarmee jaarlijks opwekt;
  • Hoe groot de investering is.

Bij grootverbruikers:

  • Hoeveel zonnepanelen u totaal op uw dakoppervlak kwijt kunt;
  • Hoeveel energie u daarmee jaarlijks opwekt;
  • Hoe groot de investering is.

De zonnepanelen calculator geeft een eerlijk en reëel beeld. Het houdt rekening met de huidige prijzen, de grootte van uw dak, uw jaarverbruik, uw aansluiting, de oriëntatie van uw dak en de hellingshoek van uw dak. Een schuin dak die gericht is op het oosten wekt namelijk niet evenveel stroom op als een dak gericht op het zuiden of als een plat dak. Met al deze factoren wordt rekening gehouden.

Bereken uw voordeel met de zonnepanelen-calculator

Accu-calculator

Met onze nieuwe online accu-calculator kunt u nu ook snel en eenvoudig ontdekken hoeveel energieopslagcapaciteit interessant is in uw situatie. Op dit moment werkt de calculator alleen voor ondernemers met een aansluiting vanaf 3x80A, omdat er bij kleinere aansluitingen in de meeste gevallen geen interessant verdienmodel uit de berekening komt. De online accu-calculator is gratis te gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie? Naast de gratis online calculators kunt u ook vrijblijvend contact opnemen, of plan een gratis adviesgesprek in!

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image