Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
energieopslag van Energy Shift
1 februari 2024

De energieboer: slim, duurzaam, winstgevend

De energieboer is een nieuwe speler in het ondernemerslandschap. Door zelf energie op te wekken en energie op te slaan, creëert de energieboer een interessant verdienmodel voor zichzelf.

energieopslag van Energy Shift

De energieboer is een nieuwe speler in het ondernemerslandschap. Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen, energie op te slaan in grote accu’s en slim energiemanagement toe te passen, wordt niet alleen duurzaamheid bevorderd, maar ontstaat er ook een interessant verdienmodel.

Zonnepanelen: Groene energie van de zon

Zonnepanelen leveren groene energie voor uw bedrijf. Ze zijn gemakkelijk te installeren, efficiënt, vrij van onderhoud en zorgen ervoor dat u agrarische activiteiten ongehinderd doorgaan terwijl er op u dak energie wordt geproduceerd.

Accu’s: bewaar uw energie, verlaag uw kosten

Een accu fungeert als een energiekluis. Hiermee slaat u overtollige energie op voor later gebruik. Dit maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, vermindert u energiekosten en biedt zelfs de mogelijkheid om extra energie aan het net te verkopen.

Slim energiemanagement: u in controle

Met een slim energiemanagementsysteem (S-EMS) bepaalt uw accu zelf wanneer het energie opslaat, gebruikt of verkoopt. Het S-EMS monitort uw energiebehoeften alsook de huidige en de te verwachte stroomprijzen. Daardoor neem jij de regie in eigen handen en verdient u extra geld door strategisch energie in te kopen en te verkopen.

Financiële onafhankelijkheid: minder risico, meer inkomsten

De energieboer gaat een stap verder duurzaam zijn; hij creëert een extra verdienmodel. Door slim in te kopen en te verkopen, is hij minder vatbaar voor schommelingen in de markt. Het geeft hem een stabielere toekomst, maakt hem financieel flexibeler en biedt extra inkomsten.

Tot slot: uw bedrijf, uw energie, uw toekomst

Een energieboer is zelfvoorzienend, duurzaam én winstgevend. Door slim gebruik te maken van zonnepanelen, accu’s en energiemanagement, bouwt hij niet alleen een groener bedrijf, maar bouwt hij ook aan een stabieler en financieel gezonder ondernemerschap.

Word ook energieboer

Wil jij weten of energieboer worden ook voor jou interessant is? Wij denken graag met u mee en rekenen het voor u uit. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image