Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Als duurzame ondernemer wilt u elke dag vooruit. Zonder hinder van hoge energieprijzen en problemen op het energienet. Een slim energiemanagement systeem (S-EMS) is de basis voor volledige grip op uw energiehuishouding en een aantrekkelijk extra verdienmodel. En dat zonder dat u er als ondernemer druk mee bent.

 

Eigen energienetwerk

Met een S-EMS creëert Energy Shift uw eigen slimme energienetwerk. Voortaan bent u altijd verzekerd van de beste stroomprijs en is uw bedrijf minder vatbaar voor netproblemen. En doordat u zelf energie opslaat en ook langer kunt doen om die energie te verkopen of te verbruiken, schaaft u als het ware de hoge pieken weg (peak shaving). U kunt dus meer energie gaan opwekken dan normaal gesproken volgens de aansluiting mogelijk is. Ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld hun productie-activiteiten willen uitbreiden, maar geen uitbreiding van hun netaansluiting krijgen.

Extra verdienmodel

Een slim energiemanagement systeem (S-EMS) van Energy Shift coördineert en verbindt alle energiestromen binnen uw bedrijf.

Daarbij gaat het over: 1) de energie die uw zonnepanelen opwekken, 2) de energie die wordt opgeslagen en 3) energie die u verbruikt. Op basis van de huidige stroomprijzen, weersvoorspellingen en verwachte stroomprijzen bepaalt het systeem wanneer hij het beste stroom kan opslaan, ontladen, inkopen en/of verkopen.

Als eigenaar gaat u dus volautomatisch handelen met duurzame stroom en dat komt uw verdienmodel ten goede.

Gratis accu calculator
Gratis accu calculator

slim energiemanagement systeem energy shift

Energy Shift regelt het

Energy Shift optimaliseert uw energiehuishouding op basis van uw specifieke wensen en situatie. Wat is uw energieverbruik? Welk type aansluiting is er? Zijn er al zonnepanelen? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de beste technische oplossingen en duurzaamste businesscase voor uw bedrijf.

 

Extra zonnepanelen

Soms kan het aantrekkelijk zijn om uw pv-installatie uit te breiden, zodat de accu voor energieopslag nóg beter gevoed kan worden. Ook die extra zonnepanelen kan Energie Shift voor u verzorgen. De afgelopen jaren realiseerden we door heel Nederland meer dan duizend succesvolle installaties.

Betaalbare energie vraagt om slim energiemanagement

“Elke energieafnemer die niet slim gaat sturen, in combinatie met zijn energiecontract, gaat meer voor stroom betalen.”
theo hartgers ceo energy shift
Theo Hartgers

Hoe je met slim energie management geld kunt verdienen op de energiemarkten

Meer weten over de voordelen van een Slim Energie Management Systeem voor uw bedrijf?
Ontvang nu gratis adviesgesprek!

Plan nu een gratis adviesgesprek in en ontdek welke voordelen u kunt genieten van slim energiemanagement.