Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
SolarEdge logo
3 april 2019

Zonnepanelen op het dak BV feliciteert SolarEdge

SolarEdge meldde deze week de mijlpaal van 1 miljoen zonnepaneelsystemen te hebben bereikt. Gezamenlijk hebben deze al 14 terawattuur aan zonnestroom geproduceerd. "In zeven jaar tijd bereikten we onze eerste 500.000 gemonitorde PV-systemen en in slechts twee jaar kon dat aantal worden verdubbeld!'

SolarEdge logo

SolarEdge meldde deze week de mijlpaal van 1 miljoen zonnepaneelsystemen te hebben bereikt. Gezamenlijk hebben deze al 14 terawattuur aan zonnestroom geproduceerd.

#OneMillionMonitored

“In zeven jaar tijd bereikten we onze eerste 500.000 gemonitorde PV-systemen en in slechts twee jaar kon dat aantal worden verdubbeld! Dat is behoorlijk indrukwekkend maar wat pas echt fantastisch is, is het verschil dat u daarmee maakt in de wereld! Samen hebben we niet alleen vele individuele energierekeningen verlaagd maar collectief ook onze ecologische voetafdruk verkleind en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderd!” aldus SolarEdge op hun website.

SolarEdge Live monitoring

Monitoring van zonnepanelen is de laatste tijd steeds populairder. Toch monitort Zonnepanelen op het dak alle zonnepanelen installaties al vanaf de start van het bedrijf. Wij vinden de opbrengst van zonnepanelen erg belangrijk. Daarvoor is goede monitoring van zonnepanelen essentieel.

Al onze zonnepanelen installaties worden daarom 24 uur per dag op afstand bewaakt op een goede werking en optimaal rendement. De prestaties van de zonnepanelen worden vergeleken met benchmarkgegevens van zo’n 800.000 andere systemen wereldwijd. Bovendien wordt vastgesteld of eventuele tekortkomingen in de garantieperiode van de fabrikant vallen.

Wilt u meer weten over SolarEdge? Lees dan ons artikel: SolarEdge wint Intersolar award met HD-Wave

SolarEdge Power Optimizers

De kracht van SolarEdge zit in de combinatie van een centrale omvormer mét power optimizers. Zonnepanelen op het dak gebruikt alleen materiaal van het allerhoogste kwaliteit. SolarEdge behoort niet alleen tot de omvormers van de hoogste kwaliteit, maar biedt daarnaast vele voordelen ten opzichte van traditionelere omvormers. Meer daarover vind je hier.

Online Calculator

Zonnepanelen op het dak heeft al honderden systemen draaien met SolarEdge met enkele tientallen GWh opbrengst. Wij hebben dus veel ervaring en in de loop van tijd zeer goede connecties opgebouwd.

Wilt u verduurzamen met uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op of plan een gratis adviesgesprek in! Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gratis zonnepanelen-calculator en gratis accu-calculator.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image