Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
Jonge landbouwers
28 november 2016

Opnieuw jonge landbouwersregeling in Flevoland

In Flevoland kunnen jonge boeren en tuinders opnieuw subsidie aanvragen voor investeringen in hun bedrijf, zoals machines en verplaatsbare installaties. De subsidie kan worden aangevraagd van 1 december 2016 tot 16 januari 2017.

Jonge landbouwers

In Flevoland kunnen jonge boeren en tuinders opnieuw subsidie aanvragen voor investeringen in hun bedrijf, zoals machines en verplaatsbare installaties. De jonge landbouwersregeling kan worden aangevraagd van 1 december 2016 tot 16 januari 2017.

Europa en de provincie Flevoland dragen elk voor de helft bij aan deze subsidie, waar een maximum bedrag van 340.000 euro voor beschikbaar is gesteld. Het maximum bedrag per boer is maximaal 30 procent van de kosten van de investeringen met een maximum van 20.000 euro.

Jonge agrariërs tot 40 jaar, die voor het eerst een bedrijf hebben overgenomen of zijn gestart mogen deze subsidie aanvragen. De jonge landbouwers regeling wordt eens per jaar opengesteld door de provincies. Begin 2016 kon er ook al subsidie worden aangevraagd.

Wilt u meer weten over subsidies? Lees dan ons artikel: Subsidies zonnepanelen zakelijk.

Subsidie snel geregeld!

Wilt u verduurzamen met uw bedrijf en gebruikmaken van de voor u mogelijke subsidies zoals de jonge landbouwersregeling ? Wij nemen graag het werk uit handen en regelen kosteloos voor u uw subsidie. Neem contact op met ons of plan een gratis adviesgesprek in. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van zonnepanelen en energieopslagsystemen (accu’s).

Bron: Nieuwe Oogst

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image