Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
Zonnepanelen op het dak heet per 2024 Energy Shift
5 januari 2024

Zonnepanelen op het dak is nu Energy Shift

Met ingang van 1 januari 2024 is Zonnepanelen op het dak officieel omgedoopt tot Energy Shift. Dit komt door de grote veranderingen in de energiemarkt en ons enthousiasme over alle nieuwe mogelijkheden.

Zonnepanelen op het dak heet per 2024 Energy Shift

Door de grote veranderingen in de energiemarkt en ons enthousiasme over alle nieuwe mogelijkheden, hebben we besloten om onze bedrijfsnaam te veranderen. Met ingang van 1 januari 2024 is Zonnepanelen op het dak officieel omgedoopt tot Energy Shift.

Waarom de naam Energy Shift?

Onze naam ‘Zonnepanelen op het dak’ was duidelijk: wij realiseren (grote) zonnepaneleninstallaties op daken van bedrijven. Dat deden we al jaren en daar zijn we erg goed in geworden. De laatste jaren hebben we echter ook volop ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen, die veel veranderen in de energiewereld.

We kunnen bedrijven tegenwoordig nóg beter helpen een duurzaam en financieel voorspelbare toekomst te realiseren. We bieden onze klanten volledige controle over hun eigen energie. Onze huidige dienstverlening gaat dus verder dan alleen een zonnepaneleninstallatie. Denk bijvoorbeeld ook aan het slim aansturen van energie en het opslaan van energie. De energiemarkten bieden interessante mogelijkheden om met energie te handelen, volautomatisch natuurlijk.

Energy Shift sluit beter aan

"Energy Shift, onze nieuwe naam, sluit beter aan bij wat we nu doen: bedrijven helpen om op een slimmere manier met energie om te gaan."
theo hartgers ceo energy shift
Theo Hartgers CEO


Wat betekent deze verandering voor u?

Vanaf 1 januari 2024 zullen al onze officiële documenten en correspondentie worden uitgegeven op naam van Energy Shift. Ons adres en telefoonnummers blijven hetzelfde.

We willen benadrukken dat de directie en de medewerkers van Zonnepanelen op het dak dezelfde blijven, alleen de bedrijfsnaam is veranderd. U kunt dus blijven rekenen op de kwaliteit en service waarmee u bij Zonnepanelen op het dak vertrouwd was.

Vragen

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: (0342) 221 300 of e-mail: info@energyshift.nl.

We zijn onze klanten, leveranciers en relaties oprecht dankbaar voor het vertrouwen en partnerschap. En we kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze relatie, maar dan onder onze nieuwe naam Energy Shift.

Met vriendelijke groet en de allerbeste wensen voor 2024,

Theo Hartgers
Algemeen directeur

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image