Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
10 maart 2016

Opening SDE+ 22 maart

De SDE+ regeling zal pas op 22 maart opengesteld worden,...

De SDE+ regeling zal pas op 22 maart opengesteld worden, ook voor de bijstook van biomassa. Dit maakte minister Kamp bekend in een kamerbrief.

In deze brief reageerde minister Kamp op een motie van de Tweede Kamer die ervoor pleitte om de optie bij- en meestook van duurzame biomassa in kolencentrales in de SDE+ regeling pas open te stellen als er duidelijkheid was over de voorgenomen sluiting van kolencentrales. Minister Kamp geeft in de brief aan de gehele openstelling van de SDE regeling door te laten gaan, zodat er geen vertraging in het proces optreedt.

Hij komt de partijen wel tegemoet met een uitstel van de openstelling van ongeveer een maand, zodat er voldoende voorbereidingstijd is om projectaanvragen voor de SDE+ te doen. De eerste ronde zal dus opengesteld worden op 22 maart en de tweede ronde zal plaatsvinden in oktober.

VERDUURZAAM UW BEDRIJF

Wilt u verduurzamen met uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Energy Shift of plan een gratis adviesgesprek in. Wij helpen ondernemers een duurzame en voorspelbare toekomst te realiseren door de kracht van de zon. Dit doen we doormiddel van zonnepanelen en accu’s (energieopslag).

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image