Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
12 juli 2021

Kroon op de samenwerking DL Logistics Group en Zonnepanelen op het dak B.V.

De nieuwe zonnepaneleninstallatie betekent niet alleen een kroon op het dak van de Coldstore, maar ook een kroon op de samenwerking tussen beide bedrijven die al bijna 10 jaar aan de gang is.

Onlangs installeerde Zonnepanelen op het dak B.V. 1336 zonnepanelen bij de Coldstore van DL Logistics Group in Bodegraven. Hiermee wordt 452.578 kWh aan energie opgewekt. Samen met de al bestaande zonnestroom installatie op het pand aan de Griekenlandweg zou DL weleens de grootste zonnestroomopwekker van Bodegraven kunnen zijn. De nieuwe installatie betekent niet alleen een kroon op het dak van de Coldstore, maar ook een kroon op de samenwerking tussen beide bedrijven die al bijna 10 jaar aan de gang is.

In 2012 zocht Zonnepanelen op het dak een plek om de zonnepanelen en omvormers die zij importeert op te slaan. DL Logistics bleek hiervoor de juiste partij. Sinds de start tot nu heeft Zonnepanelen op het dak met meerdere vestigingen van DL zaken gedaan. DL helpt met het importeren van de materialen en de opslag ervan. Ook verzorgt DL het transport van de zonnepanelen en omvormers naar de klanten van Zonnepanelen op het dak.

Zonnepanelen op het dak

Pieter beloofde al jaren geleden aan de zonnepanelenexpert: ‘Als de investering in zonnepanelen interessant wordt om zelf te doen, vraag ik bij jullie een offerte op.’ Zo gezegd, zo gedaan. Pieter: “Toen ik de offerte kreeg, ben ik me goed gaan verdiepen in de zonnepanelen. Zonnepanelen op het dak bleek een kwalitatief goede en veilige installatie te kunnen leveren. Dit sluit goed aan bij de eisen die de verzekering terecht stelt.” Pieter besloot om de installatie door Zonnepanelen op het dak te laten verzorgen. Dit is goed bevallen.

Subsidie maximaal benutten

Pieter: “Tijdens het proces van de installatie bleek Zonnepanelen op het dak een prettige partij te zijn om mee samen te werken. Ze dacht mee hoe de subsidie maximaal te benutten en legde daarvoor in overleg meer panelen neer. Ook ervoeren wij dat de communicatie goed is geregeld bij de installateur. Je krijgt per fase een contactpersoon toegewezen. Dat geeft duidelijkheid.”

Goede samenwerking

De samenwerking wordt door beide partijen als succesvol ervaren. Theo Hartgers: “Het hele proces van de opslag en de levering naar de klant wordt voor ons geregeld. Zo houden wij tijd en energie over om datgene te doen waar wij goed in zijn: zorgen voor kwalitatief goede en veilige zonnepaneleninstallaties.” Pieter: “Ontzorgen doen wij graag. Wij zijn blij met zulke trouwe klanten.”

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Plan nu gratis adviesgesprek!
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image