Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
13 april 2021

Zonnepanelen op het dak wint Safety Award

Kwaliteit, innovatie en humor: dat zijn typische kenmerken van Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. En dat blijkt een succes. Het bedrijf ademt kwaliteit en is daarmee terecht de trotse winnaar van de Solar Safety Award 2021. 

Kwaliteit, innovatie en humor: dat zijn typische kenmerken van Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. En dat blijkt een succes. Sinds de start in 2011 heeft het bedrijf al meer dan 800 zonnepaneleninstallaties van A-kwaliteit gerealiseerd. Het ambitieuze bedrijf ademt kwaliteit en is daarmee terecht de trotse winnaar van de Solar Safety Award 2021. 

Zonnepanelen op het dak B.V. biedt zekerheid, een goede installatie, geen gezeur én vakmensen met de juiste papieren. Theo Hartgers: “Kwaliteit staat bij ons voorop. We willen dan ook dat elke partij die ons werk onder ogen komt kan zeggen: ‘Zonnepanelen op het dak? Die vertrouwen we blindelings’. Wij vergelijken onszelf met Miele: goede kwaliteit, met daarvoor een passende prijs. Uiteindelijk levert een goede installatie de klant meer zonne-energie en daarmee geld op.”

Award

Dat de zonnepaneleninstallaties die Zonnepanelen op het dak B.V. aflevert van kwaliteit zijn, staat boven kijf, concludeert Omega Energietechniek Training & Inspectie. Dit inspectiebureau dat zonnestroominstallaties beoordeelt, heeft daarom de zonnepanelenspecialist beloont met een Solar Safety award. Dit award wordt door Omega Energietechniek uitgereikt aan installateurs met de beste zonnepaneelinstallaties. Uit de meer dan 1500 inspecties die zij ieder jaar uitvoeren, selecteert zij een aantal installateurs die het award voor dat jaar winnen.

Scope 12

Omega Energietechniek keurt zonnestroominstallaties volgens Scope 12. SCIOS Scope 12 is een onafhankelijke inspectie die in het leven is geroepen door het Verbond van Verzekeraars, Holland Solar en inspectiebedrijven. Een gekeurde installatie heeft een laag brandrisico, is veilig bevonden en levert een optimaal rendement. Kortom, met een Scope 12-gekeurde installatie verkleint u de kans op een hoop ellende.

Specifieke kennis

Een installatie bij een boerenbedrijf vraagt om specifieke kennis. Zonnepanelen op het dak B.V. heeft de juiste kennis en kunde in huis om voor een goede installatie te zorgen die bestand is tegen de zware omstandigheden op een boerenerf; denk aan stof, zand, vocht en ammoniak. Theo: “Wij hebben een voorliefde voor complexe projecten: grote installaties, hoge eisen én (brand)veiligheid zijn uitdagingen waar wij energie uithalen. Dit award is weer een bevestiging dat wij op de goede weg zijn en onszelf terecht zonnepanelenspecialist mogen noemen.”

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image