Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
30 augustus 2021

Zonnepanelen op het dak en Elevion slaan handen in één

Zonnepanelen op het dak is onderdeel geworden van Elevion Group. Deze strategische overname biedt nieuwe toekomstkansen voor een nóg duurzamer Nederland.

Op weg naar een nóg duurzamere toekomst

Op 27 augustus 2021 is het Barneveldse Zonnepanelen op het dak B.V. onderdeel geworden van Elevion Group B.V. Deze strategische overname biedt nieuwe toekomstkansen voor het succesvolle zonnepanelenbedrijf en een nóg duurzamer Nederland.

‘We staan nog maar aan het begin van iets dat heel groot gaat worden’, voorspelt Jan Aernoud van Eeken, eigenaar van Zonnepanelen op het dak B.V. ‘In de toekomst zal de hele energiemarkt veranderen en compleet verduurzamen. Wij zien enorm veel kansen en zijn daarom deze strategische samenwerking aangegaan.’

In 2011 begon Van Eeken samen met Theo Hartgers het bedrijf Zonnepanelen op het dak B.V. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 20 medewerkers die dagelijks hun kennis en expertise inzetten om daken in Nederland van zonnepanelen te voorzien.

Groot geworden in de agrarische wereld heeft het bedrijf het leveren van kwaliteit voorop gesteld. Dat heeft geresulteerd in een succesvolle, financieel gezonde onderneming. Met inmiddels al meer dan 800 zonnepaneleninstallaties door heel Nederland heeft het bedrijf een grote positie ingenomen in de duurzame energiemarkt.

Het Elevion Group B.V., onderdeel van de Tsjechische Cez Group, ziet grote potentie in het zonnepanelenbedrijf en doet daarmee een eerste investering in duurzaam Nederland. Voor Zonnepanelen op het dak B.V. betekent dit een solide basis voor groei en mogelijkheden in de toekomst.

Download hier het persbericht:

download persbericht

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image