Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
25 oktober 2019

Zonnepanelen op het dak steekt handen uit de mouwen voor kinderhospice

Vandaag was het kantoor van Zonnepanelen op het dak een dagje gesloten. 10 medewerkers van de zonnepanelenspecialist zetten zich een dag in voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Het kinderhospice gaat binnenkort uitbouwen en daarvoor moest er in de tuin voorbereidingswerkzaamheden gebeuren.

Vandaag was het kantoor van Zonnepanelen op het dak een dagje gesloten. 10 medewerkers van de zonnepanelenspecialist zetten zich een dag in voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld.

Het kinderhospice gaat binnenkort uitbouwen en daarvoor moesten er in de tuin voorbereidingswerkzaamheden gebeuren. “Ze hebben fantastisch werk geleverd,” aldus Ilse Vasterman van de kinderhospice.

Kinderhospice Binnenveld is een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, waardoor ouders en het gezin even rustig op adem kunnen komen, terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is.

Onder leiding van een lokale hovenier konden de zonnepanelen-medewerkers bomen verplaatsen, hekwerk en heggen verwijderen en algemeen tuinonderhoud uitvoeren. “Het is leuk om een dag gezamenlijk iets te doen wat je normaal tijdens een werkdag niet doet. En een ziek kind raakt iedereen. Het werk dat de kinderhospice doet is erg indrukwekkend. Het is mooi om dit werk een dag te mogen ondersteunen,” aldus Hugo, in het dagelijkse veel onderweg als zonnepanelenadviseur.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image