Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Ze telen hoogwaardige kwaliteit appels, peren en kersen. Duurzaam geteeld Hollands fruit. Naast het telen komt een hoop bedrijvigheid met een hoog energieverbruik kijken. Geoogst fruit moet bijvoorbeeld worden opgeslagen, gekoeld, gesorteerd en verpakt. Bij het fruitbedrijf van de familie Oostveen plaatsten wij daarom 1.030 zonnepanelen met Power Optimizers.

Hoge kwaliteit panelen en omvormers

“Wij weten dat omstandigheden in een agrarische omgeving hoge eisen stellen aan zonnepanelen en omvormers,” aldus Theo Hartgers, oprichter van Energy Shift. “Met de combinatie van Canadian Solar zonnepanelen en Solar Edge omvormers en Power Optimizers voorzien wij ondernemers van een installatie met zeer hoge opbrengst én veiligheid.

Bovendien worden alle zonnepanelen ook door ons op afstand bewaakt.” Een zonnepaneleneigenaar kan daarnaast op elk moment ook zelf de opbrengst van de zonnepanelen volgen. Dat kan via internet en een app op een smartphone of tablet.

oostveen maurik zonnepanelen

Geld verdienen met zonnepanelen

“Door de voordelen van de SDE+ subsidie zijn wij over zonnepanelen gaan nadenken. Wij hebben een groot dakoppervlak en dus veel ruimte voor zonnepanelen. Prijstechnisch was het voor ons erg interessant,” aldus Simon Oostveen.

 

Betrouwbaarheid is belangrijk

Via de tweejaarlijkse landelijke Fruitteeltvakbeurs kwam de familie Oostveen in gesprek met Energy Shift. “Er zijn veel cowboys in de zonnepanelen wereld. Ik ben erg tevreden over Energy Shift uit Barneveld. Het hele proces van informatie, leveren en installeren is goed verlopen.”

Het fruitbedrijf van de familie Oostveen was een van de eerste in de regio met een grotere zonnepaneleninstallatie op het dak. “Nu staan er regelmatig boeren uit de omgeving op de stoep om te vragen wat de voordelen zijn en bij wie we terecht moeten. Ik stuur ze allemaal door naar Energy Shift.”

 

120% opbrengst

"Onze zonnepanelen leverden het eerste jaar al 285.660 kWh op. Dat is 120% van de beloofde 237.946 kWh die was geoffreerd.”
simon oostveen zonnepanelen
Simon Oostveen
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image