Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Vanuit een oud bedrijfspand in de Meern verhuisde het bedrijf enkele jaren geleden naar een energiezuinig nieuw pand in Vianen. Deze bedrijfsverplaatsing naar een deel van een betonfabriek was een duurzame keus. Bij renovatie van het hele terrein, werden de twee bedrijfshallen meegenomen. Dat gaf de aanzet voor het leggen van zonnepanelen.

 

Energy Shift

Teus Klop hoorde via een bekende van Energy Shift “De aanbieding van Energy Shift paste ons goed. Daarnaast sprak ook de bedrijfsfilosofie van deze partij me aan. Energy Shift regelde de SDE++ subsidie en overlegde voor welk bedrag de subsidie aangevraagd werd.”

teus klop zonnepanelen vianen

Voordelen van SDE++

De SDE++ subsidie is een interessante subsidie voor ondernemers met een grootverbruikersaansluiting (aansluitingen groter dan 3 x 80 Ampère). Met deze subsidie verdient een ondernemer op drie manieren geld: door te besparen op de inkoop dure energie, door voor elke opgewekte kWh energie subsidie te ontvangen en door de stroom die het bedrijf niet zelf gebruikt te verkopen aan het net.

 

Power Optimizers

De zonnepanelen van het Teus Klop zijn aan elkaar verbonden met Power Optimizers van Solar Edge. Zij zorgen voor extra veiligheid en dat elk zonnepaneel z’n volledige vermogen kan benutten. Door de omvormers (ook van Solar Edge) te koppelen aan Power Optimizers haal je het meeste rendement uit de installatie, is de werkingstijd van de installatie langer en bovendien heeft Solar Edge meer veiligheidsmaatregelen ingebouwd.

Kwaliteit en rendement

“De keuze voor Power Optimizers werd mij aangeraden door Energy Shift. Ik vind de combinatie van kwaliteit en rendement erg belangrijk, daarom ben ik met hun advies meegegaan.”
Teus Klop

Duurzame toekomst

De zonnepanelen op het dak van KLOP verhuur geven ruimte aan nog meer nieuwe duurzame ontwikkelingen. Teus: “In het energiezuinig pand krijgt de klimaatbeheersing energie van onze eigen groene stroom. Daarnaast elektrificeren wij ons transport. Eerst het interne transport zoals heftrucks en personenwagens, dit hebben we deels al gedaan. Het vrachtvervoer komt op termijn aan de beurt.”

 

Investeer ook!

Wilt u ook investeren in de verduurzaming van uw bedrijf? En bent u benieuwd welk rendement dat u kan opleveren? Bereken uw voordeel met onze calculator of vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image