Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Energieneutraal

Een duurzame bedrijfsvoering past daar natuurlijk helemaal bij. Daarom installeerde Energy Shift 766 zonnepanelen op de drie locaties van Kiezebrink in Putten.

“Wij willen heel graag ons steentje bijdragen op het gebied van duurzaamheid,” zegt Michiel Derks, mede-eigenaar van Kiezebrink. “Wij verbruiken veel stroom voor de opslag van vlees in onze diepvriezen, wat in principe niet heel duurzaam is. Door het plaatsen van zonnepanelen is ons pand nu soort van energieneutraal. Dat is wel knap met zoveel vriescapaciteit, en daar zijn we ook heel trots op.”

Iedereen

"Onze investering is niet alleen goed voor het milieu, maar is financieel gezien voor onszelf ook erg interessant. Eigenlijk zou iedereen zonnepanelen moeten overwegen.”
kiezebrink zonnepanelen michel derks
Michel Derks Mede-eigenaar Kiezebrink
kiezebrink en adviseurs

Duurzaam voor milieu en portemonnee

“Duurzaamheid is voor ons, maar ook voor veel van onze klanten, een belangrijk thema,” zegt Derks. “We willen daarom graag meedoen met de mogelijkheden die er zijn. Zonnepanelen vragen om een aardige investering. Gelukkig zijn er allerlei interessante regelingen en subsidies voor het zelf opwekken van groene energie. Daardoor is onze investering niet alleen goed voor het milieu, maar is het financieel gezien voor onszelf ook erg interessant. Eigenlijk zou iedereen zonnepanelen moeten overwegen.”

Kiezebrink werd voor advies bijgestaan door IGEV, innovatiecentrum voor groene energie in Noord-Veluwe.

Energy shift

“Wij hebben bewust gekozen om met Energy Shift in zee te gaan,” gaat Derks verder. “Ze zijn ervaren met grote zonnepaneleninstallaties en kennen hun weg in de wereld van subsidies. Ze leveren producten van hoge kwaliteit en werken professioneel. In eerste instantie hebben we met meerdere bedrijven om tafel gezeten, maar zij zijn voor ons de juiste partij.”

 

Verdien zelf geld met zonnepanelen

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Hoeveel er op uw dak passen of wat u kunt verdienen met zonnepanelen? Vul de gratis Online Calculator in of vraag vrijblijvend een offerte met adviesgesprek aan.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image