Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Duurzaamheid

De stroompiek op het bedrijf van Schutte begint in juni en loopt door tot het einde van het jaar. Iemand die veel stroom verbruikt in zijn bedrijf, moet investeren in zonnepanelen volgens Schutte. Zijn motivatie daarvoor is niet alleen financieel, maar ook duurzaamheid vindt hij erg belangrijk. “Ik wil mijn footprint zo laag mogelijk houden.”

3.031 zonnepanelen bij akkerbouwer Jeroen Schutte

Financiële mogelijkheden

Natuurlijk moet een investering in een installatie ook financieel aantrekkelijk zijn. Dankzij subsidie zijn zonnepanelen een interessant extra verdienmodel. Schutte: “Het is niet zo dat onze producten duurder worden omdat we zo duurzaam bezig zijn.” Schutte heeft gebruik gemaakt van onder andere de SDE++ subsidie.

Hoog rendement

“Het rendement is door Energy Shift eerlijk neergelegd, het wordt niet zonniger voorspelt. De opbrengst over de eerste jaren is tien procent hoger dan verwacht. Daarom gaan wij ook investeren in een slim energiemanagement systeem van Energy Shift, daarmee gaat het rendement nog verder omhoog.”
jeroen schutte zonnepanelen
Jeroen Schutte

Bereken uw rendement

Met behulp van softwarepakketten en rekenmodellen is Energy Shift in staat de opbrengst van zonnepanelen heel nauwkeurig te berekenen. Zo heeft de klant een realistisch beeld van het rendement van een zonnepaneleninstallatie.

Benieuwd wat u kunt verdienen door te investeren in zonnepanelen? Maak met deze Online Calculator een gratis berekening. Bent u net als Schutte enthousiast geworden om te investeren in een zonnepaneleninstallatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en een van onze adviseurs neemt graag contact met u op.

schutte zonnepanelen nagele
schutte zonnepanelen nagele
schutte zonnepanelen nagele
schutte zonnepanelen nagele
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image