Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
20 oktober 2023

voor een dagje vrijwilliger bij RuiterActief/Werkt

De medewerkers van Zonnepanelen op het dak B.V. hebben een dagje de handen uit de mouwen gestoken bij RuiterActief/Werkt in Barneveld.


Vandaag hebben de medewerkers van Zonnepanelen op het dak B.V. de handen uit de mouwen gestoken bij RuiterActief/Werkt, onderdeel van Careander, in Barneveld.

Met een team van 17 enthousiaste werknemers hebben ze verschillende klussen uitgevoerd, zoals het bouwen van een overdekt fietsenhok en skelteropslagplaats, diverse schilderklusjes en het maken van stoffen slingers.

RuiterActief/Werkt, bekend van hun waardevolle dagprogramma’s voor kinderen, jongeren en volwassenen die vanwege een beperking niet mee kunnen doen in een regulier onderwijs- of werksituatie, ontving het team van Zonnepanelen op het dak met open armen. “Het was een hele gezellige dag,” aldus Marian Schonewille, teammanager van RuiterActief/Werkt. “Er is hard gewerkt, veel gedaan en het team van Zonnepanelen op het dak bracht ondanks de vele regen echt een zonnetje met zich mee.”

Theo Hartgers, directeur van Zonnepanelen op het dak is het daar mee eens: “We zijn er trots op dat we als bedrijf in Barneveld zijn gevestigd en houden ervan om een steentje bij te dragen. Het past bij wie wij als bedrijf willen zijn. We hebben vandaag met heel veel plezier de handen uit de mouwen gestoken voor RuiterActief/Werkt.”

Zonnepanelen op het dak is niet het enige bedrijf dat RuiterActief/Werkt vandaag te hulp schoot, want het hout voor het fietsenhok en de skelteropslagplaats werd gesponsord door Vandentop Tuinhout. Een mooie Barneveldse samenwerking dus.

Schonewille: “Samen hebben we de faciliteiten van het dagactiviteitencentrum vandaag weer wat verbeterd en gastvrijer gemaakt. Super!”

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image