Energy Shift spreekt op 18 juni op het Achter de Meter event in Barneveld
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
Achter de Meter event Barneveld
11 juni 2024

Achter de Meter event barneveld

Dinsdagmiddag 18 juni vindt in het Schaffelaar Theater in Barneveld het ‘Achter de Meter’ event plaats. Dit event is speciaal voor bedrijven in Barneveld, met als centraal thema hoe u energie in uw bedrijf slimmer kunt gebruiken, om zo minder kwetsbaar te zijn voor netcongestie.

Achter de Meter event Barneveld

Heeft u als ondernemer in de komende jaren geen extra stroomcapaciteit vooruitbreiding of verduurzaming van uw bedrijf en uw productieprocessen? Laat u tijdens deze ondernemersbijeenkomst inspireren door collega-ondernemers en experts wat uzelf kunt doen met oplossingen ‘Achter de Meter’ om ook in de komende jaren te kunnen blijven ondernemen!

Dinsdagmiddag 18 juni vindt in het Schaffelaar Theater in Barneveld het ‘Achter de Meter’ event plaats. Dit event is speciaal voor bedrijven in Barneveld, met als centraal thema hoe u energie in uw bedrijf slimmer kunt gebruiken, om zo minder kwetsbaar te zijn voor netcongestie. Daarom luidt de naam ook: ‘Ondernemersbijeenkomst Eerste Hulp Bij Netcongestie’. Het is een ondernemersbijeenkomst met relevante praktijkvoorbeelden en boeiende sprekers.

Energy Shift spreekt

Energy Shift is door de gemeente Barneveld gevraagd om aanwezig te zijn bij het Achter de Meter event.  Theo Hartgers, CEO van Energy Shift, zit in het sprekerspanel en geeft daarnaast ook een presentatie in de break-outrondes (themasessies). Theo zal tijdens dit event zijn kennis delen over hoe u als bedrijf stroom kunt opwekken, opslaan en uw huidige netwerkaansluiting zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

U gaat naar huis met veel kennis over hoe u met uw bedrijf het energiegebied kunt overbruggen.

Programma Achter de Meter event

Mocht u geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het Achter de Meter event in het Schaffelaar Theater in Barneveld, hebben we hieronder het programma weergegeven. Wij zouden het erg leuk vinden om u daar te zien!

Programma Achter de Meter Event

Bent u er ook bij?

Wij hopen u graag te zien bij het event ‘Achter de Meter’ om u te informeren over duurzame energie en oplossingen voor netcongestie voor bedrijven in Barneveld en omstreken.

Details:

  • Schaffelaar theater
  • Theaterplein 1, 3772 KX, Barneveld
  • 18 juni 
  • 13:30 tot 17:00 uur

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image