Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

”IK WIL GRAAG ENERGIENEUTRAAL ZIJN, MAAR OOK AAN MIJN PORTEMONNEE DENKEN.”

Paul Pronk is een trotse vierde generatie akkerbouwer uit De Goorn in Noord-Holland. Hij teelt prachtige groentes, zoals gekleurde penen, pastinaken en bieten. Sinds kort wekt hij zelf stroom op met 1.090 zonnepanelen op zijn dak. De hele installatie, inclusief aanvraag en afhandeling van SDE-subsidie, is gedaan door Energy Shift BV uit Barneveld.

“Ik houd van de natuur,” zegt Paul terwijl hij penen uit de grond staat te trekken. “Maar ik ben ook ondernemer. Ik wil graag energieneutraal zijn, maar ook aan mijn portemonnee denken.”

 

Alles van a tot z helemaal duidelijk

“Bij Energy Shift BV was alles van a tot z helemaal duidelijk. Technisch klopte het allemaal. Er kwamen ook geen onverwachtse kosten achteraf.”
Paul Pronk Akkerbouw houder

ENERGY SHIFT BV UIT BARNEVELD

Zo kwam Paul bij de Online Calculator van Energy Shift BV in Barneveld terecht. Wij regelden alles rondom de aanvraag en afwikkeling van de SDE subsidie; installeerden vervolgens 1.090 Canadian Solar zonnepanelen met SolarEdge Power Optimizers, extra AC groepen en online monitoring.

“Er zijn maar weinig bedrijven waar ik zo weinig achteraan hoef. Ze hebben alles voor me geregeld. Ik kon het helemaal loslaten en heb er geen omkijken naar gehad. Dat is bijzonder, en dat wil je graag.”

VERTROUWD AGRARISCH

Energy Shift B.V. uit Barneveld is agro specialist en heeft veel ervaring in middelgrote en grote zonnepanelen installaties bij agrariërs. “Aan zonnepanelen op een boerderij worden hoge eisen gesteld,” zegt Theo Hartgers, oprichter van Energy Shift BV. “Door omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepanelen installaties het zwaarder te verduren. Wij bieden goede kwaliteit zonnepanelen en een hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen.”

Paul: “Klopt, bij Energy Shift BV was alles van a tot z helemaal duidelijk. Technisch klopte het allemaal. Er kwamen ook geen onverwachtse kosten achteraf. Ik heb echt het gevoel dat ze goed hun best voor mij hebben gedaan.”

Inmiddels heeft Energy Shift BV voor meer dan 465.000 zonnepanelen subsidie aangevraagd en ontvangen. In totaal hebben we ruim 1.100 succesvolle installaties draaien in heel Nederland.

OOK GELD VERDIENEN MET ZONNEPANELEN OP UW DAK?

Zelf ook geld verdienen aan zonnepanelen op uw dak? Vul gratis en vrijblijvend onze Online Calculator in en laat ons gratis en vrijblijvend een SDE-subsidie voor u aanvragen.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image