Energy Shift spreekt op 18 juni op het Achter de Meter event in Barneveld
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Verantwoord ondernemen

Voor de Midden Nederland Hallen is het maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderwerp. Lopend door de hallen valt al gelijk op dat bij de inrichting van de locatie is gedacht aan verduurzaming. Aan het plafond hangen lampen gemaakt van bouwstaalmatten, in de ontvangsthal staan tafels van steigerhout: materialen krijgen hier een tweede leven.

2.054 zonnepanelen bij evenementenlocatie Midden Nederland Hallen

Energieneutraal

Verduurzaming was een belangrijke motivatie voor de Midden Nederland Hallen om over te gaan op de investering in een zonnepaneleninstallatie. De evenementenlocatie is energieneutraal en dat is uniek in Nederland. De zonnepanelen op het dak van de hallen wekken per jaar ongeveer 583.000 kWh aan energie op.

Daniëlle Dekker van de Midden Nederland Hallen: “De energie die in de hallen wordt gebruikt, maakt het een serieuze uitdaging om energieneutraal te zijn. Dankzij warmte-koude opslag en zonnepanelen is het toch gelukt om niet meer afhankelijk te zijn van het net.”

mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen
mnh barneveld zonnepanelen

Volledig ontzorgd

“Volledige service, de beste kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke redenen waarom wij voor Energy Shift als partner hebben gekozen. Ze hebben voor ons het hele proces uit handen genomen."
danielle boertien mnh
Daniële Dekker

Verzekeringseisen

Alle installaties die Energy Shift plaatst, worden SCIOS Scope 12 gekeurd. De keuring, die zowel de AC-zijde als de DC-zijde keurt, werkt brandpreventief. Daarom stellen steeds meer verzekeraars deze keuring in als een verplicht onderdeel. “Verzekeringen vragen steeds meer”, motiveert Danielle. “Energy Shift heeft bewezen dat het kwaliteitsinstallaties levert”.

 

Betere wereld

Mede dankzij de zonnepaneleninstallatie is de Midden Nederland Hallen een energie neutrale evenementenlocatie die op deze manier laag in de kosten kan blijven en een mooie bijdrage levert aan een betere -groenere- wereld.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image