Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

Canadian Solar EN ABB

De Canadian Solar zonnepanelen zijn ammoniak gecertificeerd en staan met de ABB omvormers garant voor een hoge opbrengst. De ABB-omvormers bevatten koelribben in plaats van ventilatoren. Doordat de omvormers dicht zijn, kan er geen stof of ammoniak in de omvormer komen. Een perfecte oplossing voor een melkveebedrijf waar rekening gehouden moet worden met vocht en ammoniak.

VEEL ERVARING MET SDE+ INSTALLATIES

Familie Van der Linde had SDE-subsidie ontvangen van de RVO, maar had een kleinverbruikersaansluiting. Zij zochten een partij die hen kon helpen grootverbruiker te worden en die ervoor kon zorgen dat zij hun maximale subsidie konden benutten. Via de buren, melkveebedrijf Kraak in Langelille, kwamen zij bij Energy Shift uit Barneveld terecht.

Uitstekende begeleiding

"Energy Shift BV heeft ons uitstekend begeleid en ervoor gezorgd dat wij het maximale uit onze SDE+ subsidie konden halen."
Familie Van der Linde Melkveehouders

VERZWARING HOOFDAANSLUITING LIANDER

In eerste instantie waren er twee kleinverbruikersaansluitingen aanwezig: één van 3 x 63 A en één van 3 x 25 A. In overleg met Liander is een plan gemaakt om hier één grootverbruikersaansluiting van 3 x 250 A van te maken. Hiervoor moest de kabel van de weg naar de meterkast ook verzwaard worden. Omdat deze kabel onder de gracht voor het huis doorgaat, is de nieuwe kabel door middel van een gestuurde boring aangelegd.

BRUTOPRODUCTIEMETER EN ZONNEPANELEN

Omdat het een SDE-project betreft, moesten er ook brutoproductiemeters worden aangevraagd. Energy Shift heeft veel contact met verschillende meetbedrijven en heeft ervoor gezorgd dat de klant een scherpe offerte voor de brutoproductiemeting kreeg. Verder zijn alle voorbereidingen, zowel technische als administratieve, getroffen zodat de plaatsing van de meter vlekkeloos verliep. Hierna is ook de aanmelding bij Certiq gedaan, zodat de klant de komende 15 jaar zijn subsidie zal ontvangen.

BEWAKING OP AFSTAND MET SOLAR-LOG

De zonnepanelen installatie is uitgevoerd met het Duitse Solar-Log bewakingssysteem. Hierdoor kan op ieder moment de actuele productie op afstand worden bewaakt en door de klant worden bekeken op computer, smartphone of tablet. Zo worden eventuele storingen direct gesignaleerd, waardoor het opbrengstverlies beperkt wordt.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image