Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

GEEN VERVUILING DOOR STOF EN AMMONIAK

Canadian Solar zonnepanelen zijn ammoniak getest en leveren een zeer hoge productie. De ABB-omvormers zijn volledig dicht en zijn IP65 gecertificeerd. De ABB-omvormers koelen met koelribben, hierdoor zijn er geen koelventilatoren die door stof en ammoniak kunnen vervuilen.

 

Volledig ontzorgd

“Bij onze kalverbedrijven heeft Energy Shift in totaal 416 Canadian Solar panelen op twee locaties geïnstalleerd met een totaal vermogen van 106.080 Wattpiek.”
Familie Jansen Kalverhouders

POWERMANAGEMENT VOOR MEER VERMOGEN

Op één van de bedrijven is meer vermogen geïnstalleerd dan de hoofdaansluiting van 3x63A aankan. Om toch het volledige jaarverbruik in kWh te kunnen produceren is er een PowerManagement beveiliging aangebracht. Met PowerManagement wordt de hoofdaansluiting automatisch beveiligd in de situatie wanneer er meer vermogen wordt terug geleverd dan waartegen de hoofdaansluiting gezekerd is.

SUBSIDIE ASBEST ERAF, ZON EROP

Energy Shift BV heeft dit hele project “turn-key” opgeleverd. Naast het leveren, installeren en aansluiten op de bestaande installatie is ook de verzwaring naar 3x63A voor de klant aangevraagd en begeleid bij netbeheerder Liander. De Asbest eraf subsidie is voor de klant aangevraagd en afgehandeld. Samen met onze partner Middendorp Montage BV uit Kootwijkerbroek is het asbest gesaneerd en een nieuw dak geplaatst.

BEWAKING VAN ZONNEPANELEN OP AFSTAND

Deze zonnepanelen installatie is uitgevoerd met ons Solar-Log bewakingssysteem. Dit is een Duits bewakingssysteem waarmee 24 uur per dag de opbrengst en goede werking op afstand worden bewaakt. Ook heeft de klant via een app op de tablet of telefoon op elk moment van de dag inzicht in de werking en opbrengst van de zonnepanelen.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image