Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
31 oktober 2016

Canadian Solar en ABB beste leverancier

Onze leveranciers, Canadian Solar en ABB wonnen vorige week allebei de award voor beste fabrikant in Brazilië. Canadian Solar won in de categorie 'zonnepanelen' met een grote meerderheid (60%) van de stemmen. ABB won in de categorie 'omvormers' met 33% van de stemmen.

Onze leveranciers, Canadian Solar en ABB wonnen vorige week allebei de award voor beste fabrikant in Brazilië. Canadian Solar won in de categorie ‘zonnepanelen‘ met een grote meerderheid (60%) van de stemmen. ABB won in de categorie ‘omvormers’ met 33% van de stemmen.

Brazilië is een belangrijke opkomende markt voor zonne-energie. Canadian Solar timmert hard aan de weg in Brazilië. In de afgelopen twee jaar won het bedrijf drie projecten in Brazilië van in totaal 394 MW. Canadian Solar heeft meer dan 23 miljoen dollar geïnvesteerd in het bouwen van een fabriek in Brazilië met een jaarlijkse productiecapaciteit van 360 MWp aan modules per jaar. De productie start volgende maand.

Onlangs verkocht Canadian Solar 80% van het belang in het Pirapora I project (191,5MWp) in Brazilië aan EDF Energy.

OOK VERDUURZAMEN?

Wilt u ook verduurzamen als bedrijf? Twijfel dan niet en neem contact op of plan een gratis adviesgesprek in. Wij werken me de beste leveranciers een bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image