Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
Canadian Solar
10 oktober 2016

Canadian Solar blijft hoge kwaliteit zonnepanelen maken

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Canada, en is één van ’s werelds grootste en meest vooraanstaande aanbieders van zonnepanelen. Het bedrijf is wereldwijd voorloper op het gebied van energiebesparende oplossingen in de meest brede zin.

Canadian Solar

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Canada, en is één van ’s werelds grootste en meest vooraanstaande aanbieders van zonnepanelen. Het bedrijf is wereldwijd voorloper op het gebied van energiebesparende oplossingen in de meest brede zin. Zo was Canadian Solar één van de eerste producenten die gebruikmaakte van de 4 busbars technologie voor zonnepanelen, een techniek die meer rendement uit zonnepanelen haalt. Canadian Solar doet zaken in 90 verschillende landen en is de 2e zonnepanelen producent ter wereld. Canadian Solar is een financieel gezond bedrijf en staat genoteerd aan de NASDAQ beurs in Amerika. Canadian Solar heeft alle opbrengstgaranties van haar zonnepanelen herverzekerd bij verzekeringsmaatschappijen in Duitsland en Amerika.


Zonnepanelen op het dak BV is in de loop der jaren uitgegroeid tot de belangrijkste installateur van zonnepanelen van Canadian Solar in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Hoe als klant een keuze te maken?

Het is best lastig om een keuze te maken uit de diverse verstrekkers van zonnepanelen, omdat er in Nederland veel concurrentie op de markt is. Het is voor een buitenstaander moeilijk om onderscheid te maken in dit woud van adverteerders. U ziet letterlijk door de bomen het bos niet meer. Het is daarbij belangrijk dat je van tevoren goed bekijkt wat de omstandigheden waarin de zonnepanelen gebruikt worden. Stel, U bent een agrariër die alle daken van de stallen wil bedekken met zonnepanelen. Dat is voor u een grote uitgave, en dan wilt u dat de zonnepanelen lange tijd meegaan. Daarnaast wilt u profiteren van een goed rendement. Door de hoge kwaliteit van Canadian Solar zonnepanelen is dit daadwerkelijk mogelijk. Deze zonnepanelen hebben zich in de loop der jaren bewezen door hoge opbrengsten en goed garanties. Zelfs bij een lage instraling leveren deze panelen zeer goede prestaties.

Nieuwe techniek in zonnepanelen

De ontwikkelingen gaan snel en er is een nieuw type zonnepaneel op de markt verschenen, een glas-glas zonnepaneel. Doordat dit zonnepaneel geheel PID-vrij is, heeft het minder verlies per jaar dan andere zonnepanelen. Dit wordt zelfs gegarandeerd met een harde garantie van 30 jaar met minimaal 80% opbrengst. We kunnen dus met stelligheid zeggen dat dit paneel zeer geschikt is voor agrarische toepassingen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat deze panelen van Canadian Solar (net zoals andere gecertificeerd zijn voor bestendigheid tegen ammoniak.

Contact opnemen met Zonnepanelen op het dak

Ben je geïnteresseerd in de zonnepanelen van Canadian Solar, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen u de benodigde informatie verstrekken, die kan helpen bij het maken van een keuze. Mochten we de opdracht uitvoeren, dan kunt u er op rekenen dat al onze installaties van zonnepanelen worden uitgevoerd met zonnepanelen van Canadian Solar. Verder worden onze installaties op afstand bewaakt, zodat de klant met ons mee kan kijken. Kiezen voor zonnepanelen van Canadian Solar is kiezen voor kwaliteit, en kiezen voor Zonnepanelen op het dak is kiezen voor vakmanschap.

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image