Zonnepanelen op het dak heet nu Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)
29 oktober 2021

Voor de vijfde keer winnaar FD Gazellen Award!

"Gefeliciteerd! Zonnepanelen op het dak B.V. is één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland."

“Gefeliciteerd! Zonnepanelen op het dak B.V. is één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland.”

“Het is erg mooi om zo’n bericht te krijgen, zeker na zo’n heftig jaar,” aldus Theo Hartgers, financieel directeur van Zonnepanelen op het dak. Het is alweer de vijfde keer dat Zonnepanelen op het dak B.V. de award krijgt uitgereikt. Na 2015, 2016, 2019 en 2020, nu dus ook in 2021.

“Het geeft aan dat we als team goed hebben kunnen schakelen in de veranderende omstandigheden. We zijn door de pandemie als bedrijf niet van koers gewijzigd, maar we moesten natuurlijk wel – zoals iedereen – aanpassingen doen aan hoe we werken. Gelukkig is dat heel goed gegaan. We zijn trots op deze prestatie.”

FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij een feestelijke uitreiking op 25 november worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Toekomst zonne-energie

“De toekomst van zonne-energie in Nederland is zowel gunstig als uitdagend,” zegt Hartgers. “Er zijn voldoende interessante mogelijkheden om te investeren en er is sprake van een breed draagvlak voor duurzame energie. Maar het probleem dat de energienetten vol zitten, wordt steeds groter. We hebben dit jaar al tientallen agrariërs gehad die graag investeren in duurzame energie, maar dat niet kunnen omdat ze hun toekomstige zonnepaneleninstallatie niet kunnen aansluiten op het elektriciteitsnet. Echt zonde!”

Accu

Daarom biedt de zonnepanelenspecialist sinds kort ook accu’s aan. Daarmee kunnen ondernemers de door hun opgewekte duurzame energie zelf opslaan, en worden ze onafhankelijk van het elektriciteitsnet. Deze oplossing is nog nieuw en in ontwikkeling, maar “wij zoeken voortdurend naar verdienmodellen op basis van duurzame technieken.”

Ook interesse in energieopslag?

Plan een gratis adviegesprek, of bereken direct uw besparing in de calculator!
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Bereken direct uw besparing
Bereken direct uw besparing
Ontdek uw ideale accu
Ontdek uw ideale accu
Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
bob energy shift
Footer Image