Zonnepanelen op het dak heet vanaf 2024 Energy Shift
Advies nodig? (0342) 221 300 (ma-vr 8:30 - 17:00)

“90% van onze komkommers worden geëxporteerd naar landen zoals Duitsland en Engeland, maar ze gaan ook naar Scandinavië en Oost-Europa,” vertelt Eric.

GLOBALG.A.P.

Eric en Petra zijn met hun onderneming GLOBALG.A.P. gecertificeerd, dat houdt in dat ze voldoen aan de wereldwijde norm voor ‘Good Agricultural Practices’. Een kwaliteitszorgsysteem controleert bijvoorbeeld of de productie binnen de gestelde residu-toleranties blijft; er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en natuurlijke bestrijders; de kassen zijn goed geïsoleerd en warmte wordt zoveel mogelijk opgeslagen en herbruikt.

Eric: “Met de toevoeging van zonnepanelen willen we laten zien dat we duurzaamheid echt belangrijk vinden. Ook voor onze afnemers is het interessant dat wij een duurzame producent zijn,” legt hij uit. “Daarnaast is het met de SDE-subsidie financieel ook erg interessant voor onszelf om in zonnepanelen te investeren.”

De beste aanbieding en voorwaarden

“Energy Shift B.V. had de beste aanbieding met de beste voorwaarden.”
Eric Driessen Glastuinbouw houder

CANADIAN SOLAR MER SOLAREDGE

Nova Natura heeft 518 zonnepanelen van het merk Canadian Solar met daarbij 5 SolarEdge omvormers en 259 SolarEdge Power Optimizers. Een installatie met bijna 160 kilowattpiek vermogen. Een keer op keer bewezen topcombinatie met een gegarandeerde lange en hoge opbrengst.

BESTE AANBIEDING MET BESTE VOORWAARDEN

Via de Online Calculator kwam Eric bij Energy Shift B.V. terecht. “Naar aanleiding van de calculatie heb ik een afspraak gehad en hebben ze me een offerte gedaan. Vergeleken met andere partijen die ik aan tafel heb gehad, hadden zij niet alleen veel meer projecten gerealiseerd, maar ook de beste aanbieding met de beste voorwaarden.”

“Energy Shift staat 100% achter wat ze zelf leveren. Hun ervaring in de agrarische sector, de keuze voor de merken waar ze mee werken… Ik zou ze iedereen die over zonnepanelen nadenkt aanbevelen. Alles is super verlopen.”

VERDIEN GELD MET ZONNEPANELEN

Zowel grote installaties (in combinatie met een SDE-subsidie) als kleinere installaties (op basis van salderen), zijn financieel gezien voor ondernemers erg interessant. Een investering in zonnepanelen is niet alleen met een paar jaar terugverdiend, het kan de ondernemer ook veel geld opleveren.

Meer weten over de mogelijkheden? Vul hier de Online Calculator in, vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag gratis en vrijblijvend SDE+ subsidie aan.

Zet ook de stap naar het energienet van de toekomst
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
Ontvang nu gratis adviesgesprek!
bob energy shift
Footer Image